BORA

BORA kookplaat met afzuiging

Het merk BORA heeft in korte tijd de toon gezet op het gebied van keukenapparatuur. Oprichter Willie Bruckbauer startte in het jaar 2006 met BORA professional. Dit bedrijf heeft op dat moment een uniek en gepatenteerd kookveld afzuigsysteem ontwikkeld voor de professionele keuken Bent u nu op zoek naar een prijs van een BORA professional neem dan contact op met ons. Daar waar ze in 2007 nog slechts 1 medewerker hadden is het bedrijf in 2022 uitgeroeid tot een grote Europese speler op het gebied van kookplaten met afzuiging. Inmiddels heeft de fabriek van BORA in Oostenrijk maar liefst 200 medewerkers en is er zelfs een eigen wielerploeg.

BORA dealer

BORA is een kwaliteitsmerk. Keukenatelier LUZO is trotsBORA dealer met bijbehorende service en garantie. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van BORA keukenapparatuur. Keukenatelier LUZO is officieel BORA dealer.

Als het nu gaat om een Bora uit de Pure lijn of uit de Professional lijn wij bieden uw BORA aan met een strakke prijs en de daarbij behorende service en garanties.

BORA X PURE
Type PUXU en PUXA

Nieuw is de BORA X PURE serie. Deze serie omvat de BORA PUXU met recirculatie filter en de BORA PUXA met afzuiging naar buiten. In 2019 is met veel succes de BORA Pure kookplaat met kookveld afzuiging geïntroduceerd. Dit is de opvolger van de BORA BIU en de BORA BIA. Deze kookplaat kenmerkt zich door het grote gebruiksgemak. Deze kookplaat wordt ook wel omschreven als “een klasse apart” en dat is hij zeker. Niet voor niets is dit product winnaar van de Red Dot Design Award 2019. Advies nodig of benieuwd naar de prijs van de BORA X PURE PUXA of PUXU? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

BORA Pure kookplaat met afzuiging

Bij de BORA PURE en XPURE  en M-PURE kookplaten zijn er 2 typen kookveld afzuiging beschikbaar

BORA Pura

Het BORA Pura systeem blaast kooklucht direct naar buiten. Het nadeel is dat hierbij warmte verloren gaat en dat er een afvoer naar buiten benodigd is. De BORA Puru lost dit op door gebruik te maken van een recirculatie filter. Vraag gerust een offerte aan voor de actuele prijs van dit BORA Pura kookplaat systeem. Vraag hier uw offerte aan. 

BORA Puru

De BORA Puru heeft een recirculatie filter. Dit systeem is een alternatief voor het systeem waarbij de luchtafvoer naar buiten gaat. Kookdampen worden door een recirculatiefilter geleidt waarbij kookgeuren door het ULB1, ULB3 of BAKFS filter verwijderd worden. Dit systeem kan bijvoorbeeld worden toegepast in energiezuinige of energie neutrale woningen waarbij warmte niet verloren mag gaan via een afzuigsysteem.

Benieuwd naar de prijs van een BORA Puru? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Benieuwd naar de prijs van de BORA Pure kookplaat? De prijs van de BORA Pure en de BORA Basic ligt ongeveer tussen de €1949,- en de €4100,-. Op zoek naar de BORA prijslijst van 2022? Wij hechten veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat u adviseren door één van onze medewerkers. Vraag hier uw offerte aan. 

BORA Puxa

De Bora PUXA  systeem blaast kooklucht direct naar buiten. Het nadeel is dat hierbij warmte verloren gaat en dat er een afvoer naar buiten benodigd is. De BORA PUXU lost dit op door gebruik te maken van een recirculatie filter. Vraag gerust een offerte aan voor de actuele prijs van dit BORA PUXA kookplaat systeem. Vraag hier uw offerte aan. 

BORA Puxu

De Bora PUXU heeft een recirculatie filter. Dit systeem is een alternatief voor het systeem waarbij de luchtafvoer naar buiten gaat. Kookdampen worden door een recirculatiefilter geleidt waarbij kookgeuren door het ULB1, ULB3 of BAKFS filter verwijderd worden. Dit systeem kan bijvoorbeeld worden toegepast in energiezuinige of energie neutrale woningen waarbij warmte niet verloren mag gaan via een afzuigsysteem.

Benieuwd naar de prijs van een BORA PUXU? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Vraag hier uw offerte aan. 

Wat kost de BORA XPURE?

Benieuwd naar de prijs van de BORA XPURE kookplaat? De prijs van de BORA XPURE ligt ongeveer tussen de €2699,- en de €4100,-. Wij hechten veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat u adviseren door één van onze medewerkers. Vraag hier uw offerte aan. 

wat kost de BORA PURMA

De Bora PURMA  systeem blaast kooklucht direct naar buiten. Het nadeel is dat hierbij warmte verloren gaat en dat er een afvoer naar buiten benodigd is. De BORA PURMU lost dit op door gebruik te maken van een recirculatie filter. Vraag gerust een offerte aan voor de actuele prijs van dit BORA PURMA kookplaat systeem. Vraag hier uw offerte aan. 

wat kost de BORA PURMU

De Bora PURMU heeft een recirculatie filter. Dit systeem is een alternatief voor het systeem waarbij de luchtafvoer naar buiten gaat. Kookdampen worden door een recirculatiefilter geleidt waarbij kookgeuren door het ULB1, ULB3 of BAKFS filter verwijderd worden. Dit systeem kan bijvoorbeeld worden toegepast in energiezuinige of energie neutrale woningen waarbij warmte niet verloren mag gaan via een afzuigsysteem.

Benieuwd naar de prijs van een BORA PURMU? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.Vraag hier uw offerte aan. 

Wat kost de BORA M-PURE?

Benieuwd naar de prijs van de BORA PURMU kookplaat? De prijs van de BORA PURMU ligt ongeveer tussen de €2699,- en de €4100,-. Wij hechten veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat u adviseren door één van onze medewerkers. Vraag hier uw offerte aan. 

 

 

Wat zijn de kenmerken van een BORA kookplaat met afzuiging?

 • Intuïtieve sControl-bediening
 • eSwap
 • eenvoudige reiniging
 • maximale opbergruimte
 • uiterst stil
 • minimalistisch design
 • automatische regeling van de afzuiging
 • extra groot kookoppervlak

Op zoek naar de beste inductiekookplaat met afzuiging? Dan is de BORA Pure een zeer goede keuze! Vraag hier uw offerte aan. 


BORA Basic
Compact design

De BORA Basic kookplaat is een zeer stille kookplaat met een intuïtieve sControl+-bediening. Deze BORA inductiekookplaat met afzuigsysteem heeft een automatische regeling van de afzuiging. De temperatuur kan zeer nauwkeurig ingesteld worden. Na het koken is de reiniging van deze kookplaat eenvoudig.

BORA Basic kookplaat met afzuiging

Wat zijn de kenmerken van de BORA Basic kookplaat met afzuiging?

 • Intuïtieve sControl+-bediening
 • extra groot kookoppervlak
 • minimalistisch design
 • modulair systeem (diverse kookvelden mogelijk)
 • automatische regeling van de afzuiging
 • exacte temperatuurregeling
 • eenvoudige reiniging

BORA Classic 2.0
Maximale flexibiliteit

De BORA Classic 2.0 kookplaat is zoals alle BORA kookplaten met afzuiging zeer stil. De bediening is intuïtief en het design is minimalistisch. De afzuiging wordt automatisch geregeld. Het systeem is modulair waardoor u kunt kiezen uit een breed scala aan kookvelden. Van gas tot inductie tot zelfs een Tepan kookveld. Deze kunt u desgewenst met elkaar combineren.

BORA Classic 2.0 kookplaat

Wat zijn de kenmerken van de BORA Classic 2.0 kookplaat met afzuiging?

 • Intuïtieve sControl+-bediening
 • uiterst stil
 • eenvoudige reiniging
 • minimalistisch design
 • modulair (diverse kookvelden mogelijk)
 • automatische regeling van de afzuiging
 • extra groot kookoppervlak 4 24
 • zeer exacte temperatuurregeling

Wat kost de BORA Classic 2.0?

BORA Classic 2.0 prijs en advies

Wat kost een Bora kookplaat? De prijs van een BORA Classic 2.0 hangt af van verschillende factoren. Kies u voor een tweepits inductiekookplaat, voor een Teppanyaki plaat, voor een gaskookplaat of voor een wokbrander? Welk afzuigsysteem kiest u? De prijs van BORA Classic 2.0 ligt daarom in een prijsrange van €3500,- tot €6400,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de actuele prijs voor een BORA Classic 2.0 kookplaat met afzuiging. Vraag hier uw offerte aan.


BORA Professional 2.0
Premium Design

Bedien het kookveld van de BORA Professional 2.0 met de unieke intelligente bedieningsknoppen. De vele bedieningsfuncties zijn geïntegreerd in deze hoogwaardige bedieningsknoppen van roestvrij staal.

BORA Professional 2.0 kookplaat

Wat zijn de kenmerken van de BORA Professional 2.0 met afzuiging?
 • Intuïtieve sControl-bediening
 • eSwap uiterst stil
 • eenvoudige reiniging
 • extra groot kookoppervlak 4 24
 • minimalistisch design
 • maximale opbergruimte
 • automatische regeling van de afzuiging

Voor wie op zoek is naar het beste van het beste. De BORA Professional 2.0 kookplaat overtreft al uw verwachtingen. Het unieke design, het bedieningsgemak met intelligente bedieningsknoppen en het extra grote kookoppervlak maakt van uw keuken een professionele keuken!

Wat kost de een BORA Professional 2.0 kookplaat?
BORA Professional 2.0 prijs en advies

Bent u op zoek naar de actuele prijzen voor een BORA Professional 2.0 kookplaat? De prijs van dit luxe systeem ligt tussen de €5600,- tot €8600,-. Dit naargelang uw keuze voor de verschillende kookvelden en opties. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw kookplaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de actuele prijs voor een BORA Professional 2.0 kookplaat met afzuiging. Vraag hier uw offerte aan.