BORA PUXA

De BORA PUXA kookplaat met afzuiging is een BORA X Pure oppervlakte-inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging met luchtafvoer naar buiten. Het voordeel van dit systeem is dat kookluchtjes direct naar buiten gezogen worden. Nadeel is dat je minder flexibel bent in het keukenontwerp. Ook gaat kostbare warmte verloren. Benieuwd naar de prijs van de BORA PUXA? Wij maken graag een offerte op maat.

Een BORA kookplaat is een inductiekookplaat met afzuiging in één. Omdat BORA kookplaten zeer compact zijn gaat er weinig ruimte verloren onder de kookplaat. De hoogte van de BORA X Pure kookplaat is minder dan 200 mm.

Wanneer u de BORA PUXA kookplaat toepast in uw keuken dan is een afzuigkap niet meer nodig. Hierdoor zal uw keuken ruimtelijker ogen en hoeft u geen afzuigkap in uw keukenontwerp te integreren. Met de BORA PUXA bent u nog flexibeler omdat hier geen luchtafvoer benodigd is.

Het schoonmaken van de BORA PUXA is zeer eenvoudig. Onderdelen kunnen in de vaatwasser en het gladde ontwerp maakt dat het kookoppervlak eenvoudig te reinigen is met een doek.

Voordelen BORA PUXU

  • Intuïtieve sControl-bediening: Deze BORA PUXUinductiekookplaat met afzuiging is eenvoudig te bedienen. Gebruik de slider voor een eenvoudige bediening. Bedien het apparaat eenvoudig met uw vinger.
  • Zeer stille afzuiging: een traditionele afzuigkap kan veel geluid genereren. De stille motor van de BORA PUXU in combinatie met het design waar optimale luchtgeleiding voorop staat heeft er voor gezorgd dat de afzuiging zeer stil is. Ook op hoog vermogen kunt u elkaar nog verstaan.
  • Kookplaat en onderdelen zijn makkelijk te reinigen: Tijdens het koken komen onderdelen in contact met vet en vocht. BORA heeft er voor gezorgd dat in het ontwerp rekening is gehouden met het onderhoud. Deze onderdelen zijn demontabel en kunnen gereinigd worden inde afwasmachine.
  • Zeer grote oppervlakte-inductiekookzones: een groot kookoppervlak is prettig. Met 230×230 mm of zelfs 230×460 mm wanneer de brugfunctie geactiveerd is is er voldoende kookoppervlak beschikbaar.
  • Minimalistisch design: BORA kookplaten passen in elke keuken en komen zeker in moderne keukens goed tot zijn recht. Het volledig vlakke design maakt dat het systeem goed uitsluit op de werkbank. Het reinigen van deze inductiekookplaat met afzuiging is zeer eenvoudig door het gladde oppervlak. Ook de bediening is netjes geïntegreerd en is intuïtief te bedienen.
  • Variabele warmhoudfunctie: De drie warmhoudstanden van 42, 74 of 94°C. houden uw gerechten warm.
  • Maximale opbergruimte: De hoogte van minder dan 200 mm zorgt voor voldoende ruimte in uw onderkast.
  • Geïntegreerde vetopvangbak: kookvocht en ver wordt opgevangen in de speciale vetopvangbak.

 

Prijs BORA PUXA

Wat kost een BORA PUXA kookplaat met afzuiging naar buiten, uit de BORA X Pure serie? Bel ons of vraag een offerte aan voor de actuele prijs voor de BORA PUXA kookplaat met afzuiging. Ook leverbaar als BORA PUXU met recirculatie filter.