BORA PUXU

De BORA PUXU is een BORA X Pure oppervlakte-inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging met recirculatie filter. Een inductiekookplaat met recirculatie filter is de laatste jaren sterk in opkomst. Het grote voordeel is dat er geen afvoer naar buiten benodigd is. Het filter zorgt ervoor dat kookluchtjes geneutraliseerd worden en vocht afgevoerd wordt. Benieuwd naar de prijs van de BORA PUXU? Geeft uw wensen door en wij maken een offerte op maat.

Een BORA kookplaat is een kookveld en afzuiging in één. De kookplaten zijn zeer compact vormgegeven zodat opbergruimte in de onderkast behouden blijft. De hoogte van de kookplaat is minder dan 200 mm. De recirculatiefiltereenheid is geïntegreerd waardoor onder de kookplaat veel ruimte overblijft voor pannen en ander kookgerei. Ook bij keukenblokken met een diepte van 60 cm. hoeven lades niet ingekort te worden.

De BORA PUXU kent vele voordelen. Ten eerst is door het slimme ontwerp een afzuigkap niet meer benodigd. Omdat het systeem een recirculatiefilter heeft hoeft er geen rekening te worden gehouden met een afvoer naar buiten. Hierdoor kunt u uw keukenontwerp flexibeler vormgeven zonder vast ze zitten aan een koof of andere oplossing voor u afzuiging naar buiten. Wanneer een afzuiging naar buiten reeds aanwezig of wenselijk is dan is de BORA PUXA hét alternatief met luchtafvoer naar buiten. Voor dit model zijn filters niet benodigd.

De BORA PUXU is zeer eenvoudig te reinigen. Geen gedoe met keukenkastjes of plinten die verwijderd moeten worden. Via de ronde opening kunt u het filter snel en eenvoudig verwijderen. De ronde kookveldafzuiging is het middel van de inductiekookplaat is zo gesitueerd dat er meer dan voldoende ruimte is om te koken.

Voordelen BORA PUXU

  • Intuïtieve sControl-bediening: U kunt het apparaat eenvoudig bedienen met de unieke verticale slider. Tik het veld aan of beweeg omhoog en omlaag met uw vinger en bedien de kookplaat zoals u gewend bent met moderne apparaten.
  • eSwap: bij het recirculeren worden geuren door een actieve-koolfilter geneutraliseerd. Dit gebeurd zeer efficiënt. U kunt via de instroomopening het filter van bovenaf vervangen voor een nieuw filter. Laden en sokkelpanelen hoeven niet verwijderd te worden.
  • Zeer effectieve geurbestrijding: de filters en luchtreinigingsboxen filteren geurtjes en verontreinigingen langdurig en effectief. Het resultaat is een geurloze en frisse omgevingslucht.
  • Zeer stil: een afzuigkap kan veel geluid genereren. De BORA PUXU is een uiterst stil keukenapparaat. In het design is gezorgd voor een optimale luchtgeleiding. In combinatie met de extreem stille motor kunt u ook bij hoog vermogen elkaar verstaan.
  • Makkelijk te reinigen: Onderdelen die in contact komen met kookdampen kunnen vies en vettig worden. BORA heeft ervoor gezorgd dat deze onderdelen demontabel zijn. De kunnen gereinigd worden in de vaatwasmachine.
  • Zeer grote oppervlakte-inductiekookzones: Uniek is het grote kookoppervlak van 230×230 mm. Wanneer de de brugfunctie geactiveerd is dan is de afmeting zelfs 230×460 mm.
  • minimalistisch design: Meer is minder, zeker bij een kookplaat welke makkelijk gereinigd moet kunnen worden. De BORA PUXU past in elk modern keukenontwerp. De afzuiging van de inductiekookplaat en het kookveld zijn volledig vlak. Hierdoor sluit het systeem perfect aan op uw werkblad waardoor een mooie en strak geheel ontstaat. Het bedieningspaneel is in de stand-by stand bijna onzichtbaar. Wanneer u het apparaat actief gebruikt dan zorgt de intelligente verlichting dat alles goed zichtbaar is.
  • Variabele warmhoudfunctie: Kies voor 1 van de 3 warmhoudstanden van 42, 74 of 94°C. Dit is ideaal.
  • Maximale opbergruimte: Het slanke design met een hoogte van minder dan 200 mm en het geïntegreerde recirculatiefilter zorgt ervoor dat er veel ruimte overblijft in de onderliggende kast.
  • Geïntegreerde vetopvangbak: wanneer er tijdens het bakken of koken morst dan wordt dit opgevangen door de Geïntegreerde vetopvangbak.

 

Prijs BORA PUXU

Wat kost een BORA PUXU recirculatie kookplaat uit de BORA X Pure serie? Bel ons of vraag een offerte aan voor de actuele prijs voor de BORA PUXU kookplaat met recirculatie afzuiging. Ook leverbaar als BORA PUXA met luchtafvoer naar buiten.