Gaggenau

Gaggenau brengt
luxe en innovatie

Gaggenau is industrieel vakmanschap. In 1683 werd het bedrijf opgericht in Gaggenau, Duitsland. Sindsdien heeft het bedrijf zich ondervonden in verschillende producties met fietsen, reclame borden en zelfs landbouwmachines. Vandaag de dag is Gaggenau een toonaangevend statement voor innovatieve, ingebouwde huishoudelijke apparaten van esthetische schoonheid en functionele esthetiek.

Laat uw keuken uitrusten met Gaggenau apparatuur door Keukenatelier Luzo

Keuken­apparatuur voor de professionele thuiskok.

Gaggenau is de crème de la crème van de keukenapparatuur. Elk detail is in de hoogste kwaliteit vervaardigd. Alles bij Gaggenau is met de hand afgewerkt. Daarmee vertonen de ziel van Gaggenau en LUZO veel overeenkomsten. Een LUZO keuken is volledig handgemaakt. Daarmee is elke keuken authenticiteit en kwalitatief hoogstaand daarmee is Gaggenau de perfecte toevoeging in uw LUZO keuken Ga je voor niets minder dan perfectie? Dan is dit jouw merk!

Gaggenau, voor de ambitieuze thuiskok!

Officieel Gaggenau
Premium partner

Gaggenau staat voor vakmanschap. Keukenatelier LUZO is officieel Gaggenau dealer met de bijbehorende services en garanties.

De kunst van het minimalisme.

De Essential Induction is innovatie in haar puurste vorm. Het is een kookplaat en werkblad in één. De gerenommeerde technologie en uitstekende prestaties zijn teruggebracht tot niets anders dan een stip, een oppervlak en een knop. Het oppervlak heeft geen barrières, frames of openingen en is daardoor perfect in elke woonruimte te integreren. De voordelen van koken met inductie worden gecombineerd met de vrijheid om te ontdekken en te experimenteren.

Om een oven, kookplaat, afzuigkap, koffieautomaat van Gaggenau te bekijken, klik hier.

Gaggenau ovens

Gaggenau ovens uit de 200 & 400 serie bieden volop inspiratie voor het bereiden van gerechten. Alle bakovens zijn met de hand vervaardigd met de meest kwalitatieve materialen en hebben een capaciteit van 300’C

Exclusief en ambachtelijk

LUZO's kwaliteitsmerken