Keuze keuken werkbladen betekend kiezen voor natuur, industieel karakter of innovatie.

Puur natuur in uw keuken. Natuursteen, ook wel graniet of Belgisch hardsteen, heeft een tijdloos karakter. Ook na langdurig gebruik blijft het werkblad stoer en robuust. De kleuren en belijningen, door de natuur gevormd, maken keuken werkbladen uniek.

Of het nu gaat om een moderne keuken of een klassieke keuken, natuursteen is een prachtig product voor vervaardiging van keuken werkbladen voor handgemaakte keukens en exclusieve keukens. 

Keuken werkbladen van natuursteen

Een marmeren keukenblad geeft uw keuken doorgaans de uitstraling van een exclusieve en klassieke keuken. Marmer verdient echter ook zeker (weer) een plaats in de moderne keuken.

Marmer is net als graniet een 100 % natuurlijk product. Het wit in combinatie met de donkere ‘aderpatronen’ zijn kenmerkend voor marmer. Toch is marmerook weldegelijk in andere kleuren beschikbaar, zoals in tinten lichtgrijs, bruin, rood en groen. In de showroom van LUZO kunt u alle mogelijkheden qua kleuren en afwerking bekijken.

Werkbladen van keramiek

Keramiek, ook wel Ceramistone, komt tegemoet aan de hoge eisen die LUZO en u aan een keukenblad stellen. Er zijn verschillende afwerkingen van de randen mogelijk.

Keukenbladen opgebouwd uit keramiek worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en zijn verkrijgbaar met verschillende structuren en in vele kleuren.

Een keramiek keukenblad geeft uw keuken een moderne, luxe uitstraling met veel voordelen. Het keukenblad kenmerkt zich door het robuuste materiaal. Keramiek is licht qua gewicht en toch zeer sterk en slijtvast. Naast hitte- en zuurbestendig is Keramiek  / Ceramistone kras-vast en is het eenvoudig te reinigen.

Werkbladen van composiet

Composiet wordt machinaal vervaardigd waarbij kwarts-steen de basis vormt. Een composiet keukenblad is een innovatief en hoogwaardig materiaal. 

Met een werkblad van composiet beschikt u over een keukenblad met een natuurlijke uitstraling. In composiet is nagenoeg alles mogelijk. Trends kunnen daarom ook nauwgezet worden gevolgd.

Nieuwe structuren en kleuren kunnen relatief eenvoudig worden vervaardigd. Hare industriële kleuren versus warme aarde-tinten, helder wit versus diep zwart.

Of u nu op zoek bent naar een keukenblad dat past bij een traditionele keuken / landelijke keuken of een moderne keuken / design keuken, een keukenblad in composiet is altijd bijpassend te maken. 

Voor keuken bladen in composiet van het merk Kalingastone is LUZO exclusief dealer. Daarnaast voeren wij ook de kwaliteitsmerken Silestone, Caesarstone en Diresco.  

Werkbladen van Dektonis

Dektonis is een verhaal apart. Het betreft een uniek industrieel vervaardigd materiaal. Voor de productie wordt een mix van grondstoffen en technieken gebruikt, vergelijkbaar met die voor de productie van glas en porselein. Dekton heeft hierdoor een ongekend hoge dichtheid en hardheid en maakt dit materiaal uitermate geschikt voor de toepassing als keuken werkblad. De mogelijkheden voor wat betreft kleuren en structuren zijn eindeloos. 

*** foto’s voor slider *** 1 x natuursteen, 1 x marmer, 1 x keramiek, 1 x composiet, 1 x Dektonis