Siemens studioLine

Voor een niet alledaagse dag: studioLine van Siemens.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Ontdek het overtuigende blackSteel design

Koken op het hoogste niveau
met de sous-vide functie en de vacumeerlade.

Ontdek het overtuigende blackSteel design

StudioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De cleane uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, u creëert er keukens mee die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Meer functionaliteiten

Bij studioLine van Siemens is exclusiviteit inbegrepen en profiteert u van het beste dat innovaties van Siemens te beiden hebben. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis waarva n Siemens de apparaten voor u heeft ontworpen.

Meer service

Goede service maakt het leven makkelijker. Als klant staat Siemens u daarom 24/7 te woord als u vragen heeft over de studioLine apparatuur. Daarnaast doet Siemens u exclusieve aanbiedingen en houdt u op de hoogte van de nieuwste Siemens innovaties en acties.

Meer beleving

Het alledaagse zo voor de hand liggend en tegelijkertijd zo buitengewoon mogelijk vormgeven – dat is de kracht van studioLine. Ontdek hoe de innovatieve technologie in de slimme inbouwapparatuur van Siemens u tijd bespaart in de keuken. Waardoor u op zoek kunt gaan naar het buitengewone in het leven.

Een buitengewone keuken mag niet ontbreken in een buitengewoon leven.

Kenmerkend voor studioLine is dat de inbouwapparaten zorgen dat er zoveel meer mogelijk wordt op het gebied van koken en leefcomfort. Het design is oogstrelend en de uitgelezen materialen garanderen dat u er keer op keer buitengewone prestaties mee kunt leveren. Zodat het alledaagse soepeler loopt en u op zoek kunt gaan naar het buitengewone. Ontdek zelf hoe de huishoudapparaten van Siemens u meer tijd besparen dan ooit tevoren.

Geniet van de exclusiviteit van studioLine.

Siemens klanten profiteren van aantrekkelijke voordelen.

Het studioLine inbouwassortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding van iedereen die op zoek is naar het buitengewone in het leven. Als Premium Partners adviseren en begeleiden wij u en bieden daarbij meer kwaliteit en service dan ooit. Ontdek daarbij de voordelen van My Siemens, en de verlengde garantie voor wie meerdere inbouwapparaten tegelijkertijd aanschaft.

VAATWASSERS

(COMBI) MAGNETRONS

AFZUIGKAPPEN

KOELKASTEN & VRIEZERS

KOFFIEZETMACHINES

KOOKPLATEN

OPBERG- EN WARMHOUDLADES

OVENS / STOOMOVENS

VACUÜMSYSTEMEN