Siemens Keukenapparatuur

Ervaar de eenheid en topkwaliteit

Op zoek naar keukenapparatuur van Siemens? LUZO is een trotse aanbieder van de kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur van Siemens. Van Siemens magnetrons tot Siemens ovens en magnetrons, van Siemens koelkasten en inbouw vriezers tot Siemens kookplaten: u vindt het allemaal bij LUZO  Wilt u eens langs komen in ons atelier om alles te zien.? toch liever een offerte bel of mail ons en we zullen u verassen.

Kies voor de innovatieve technologie en hoge kwaliteit van Siemens. Een betrouwbare partner in uw keuken. Vooruitstrevend en toekomstgericht met een lange garantie voor jarenlang kookplezier.

Van ovens tot koffiemachines

Siemens biedt een uitgebreid assortiment in vrijstaande en inbouwapparatuur, zoals ovens, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, warmhoudlades en koffiemachines. Het gestroomlijnde design past in iedere luxe keuken. Siemens zorgt voor eenheid en topkwaliteit in je luxe keuken.

Bedien uw Siemens apparaten met de Home Connect app

Siemens Home Connect

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. U bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl u nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van uw afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen.

Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen. Laat verschillende Home Connect apparaten met elkaar communiceren, voor nog meer gebruiksgemak.

Denk hierbij aan de Home Connect afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt.

Ontdek onze exclusieve keukenstijlen: modern | design | landelijk | industrieel

Siemens studioLine Ovens

Van Italiaans design tot Duitse degelijkheid

LUZO'S kwaliteitsmerken

Bekijk hier onze exclusieve werkbladen. Graniet, marmer, dekton, composiet of keramiek. De keuze is aan u.