Bora Professional 2.0

Vele bedieningsfunctie zijn mogelijk

BORA Professional 2.0

De perfecte combinatie van een klassieke maar ook eenvoudige knopbediening met mogelijkheden tot ruimte voor een touch en digitale weergave. Maar ook vele bedieningsfunctie zijn mogelijk!

Bora Professional heeft een automatische afsluitklep ontwikkeld die bij het activeren van de afsluitklep automatisch open en dicht gaat. Hierdoor voorkom je ongewild klem te komen zitten. Het systeem kan volledig worden afgesloten. In het plintgedeelte is een geruisloze motor geïnstalleerd die ervoor zorgt dat de afzuiging ook op hoge vermogen fluisterstil is. Zo kunt uw gesprekken voeren tijdens het koken op normale geluidsniveau.

De 2.0 editie van Bora heeft een extra grote kookoppervlakte, met wel liefst 54 cm bieden de kookplaten voor meer ruimte tijdens het koken. Het assortiment van kookvelden is groot, van oppervlakte inductie en gas tot het kleine Tepan kookveld. Verschillende kookvelden is geen probleem.

De roestvrijstalen Tepan grill staat voor de allerbeste prestaties en heeft twee grote grillzones en een speciale temperatuurregeling hiermee kan de temperatuur rechtstreeks in worden gesteld, even snel wat opwarmen kan tot 250 (℃). Gebruikte levensmiddelen kan er gekozen worden uit drie warmhoudstanden met uiteraard verschillende temperatuurniveaus. Zo voorkom je dat gerechten koud worden en zo voorkom je dat het verband.

Het beste van het beste!

Wanneer geen concessies mogelijk zijn kiest u voor de  Bora Professional 2.0.  Functionele esthetiek, effectiviteit en de beste prestaties worden gecombineerd in één apparaat!

Techniek

Het hoogwaardige kookveld
van BORA

Bora staat voor Pure Perfectie en Maximale stijl voor uw keuken

Bora professional 2.0 All Black

Bora professional 2.0 All Black editie

All Black editie

Bora professional 2.0 All Black editie staat voor schoonheid, functioneel en efficiëntie. Extra diepe afmetingen en de allerbeste prestaties onderbreken hier niet aan. All Black is verkrijgbaar als set met kookveldafzuiging en twee oppervlakte inductiekookvelden. De oppervlakke is van roestvrijstaal. De elegante / matzwarte look gaat over op een moderne keuken.

BORA kookplaat met afzuiging

BORA Pro kookveld

PKAS

BORA Pro kookveld afzuigsysteem met een geïntegreerde motor, De vertrouwde bediening is beter dan ooit met de digitale weergave van het digitale weergave. De afmeting is 468 x 540 x 199 mm.

bora professional

Diverse kookvelden mogelijk

Kookvelden

Tepan kookveld

De PKT11 is een Tepan kookveld met ook 2 kookzones, het vermogen van zowel voor als achter is 2400W. Er zit een reinigingsfunctie op hierdoor zorgt u voor een ideale reiniging van het Tepan kookveld.

HiLight kookveld

Er zijn twee soorten HiLight kookvelden van BORA, Laten we beginnen met de PKC32. Voorzien van 2 kookzones met 5 ringen, Vermogen vooraan is tussen de 800 en 2500W achteraan is dit tussen de 800 en 1900W. De tweede variant is de PKC3B deze bestaat uit 3 ringen en de braadslee, voorzien van 2 kookzones.

BORA Pure Kookplaat

De BORA Pure kookplaten zijn verkrijgbaar vanaf 2019, ter vervanging van de serie Basic. Ze zijn verkrijgbaar met een recirculatiesysteem of met een luchtafvoer, BORA heeft het! Het is mogelijk in verschillende kleuren zwart, blauw, mintgroen, oranje, lichtbruin of donkerrood.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

ZELF
ERVAREN?

Wij van Luzo snappen dat je het eerst wilt ervaren, je kunt het BORA apparatuur ervaren in de showroom van ons en natuurlijk kopen.

Kom gerust langs!

Zuiderzeestraatweg 136 A, 8096 CD Oldebroek