V-ZUG

Zwitserse topkwaliteit keukenapparatuur van V-ZUG

V-ZUG biedt state-of-the-art keukenapparatuur met oog voor duurzaamheid en milieu. Het is één van de kwalitatief meest hoogstaande merken in keukenapparatuur. De Zwitserse topkwaliteit keukenapparatuur van V-ZUG wordt al sinds 1913 geproduceerd in Zwitserland. V-ZUG biedt een breed assortiment premium keukenapparatuur zoals ovens, stoomovens, wijnkoelers, magnetrons, vaatwassers en kookplaten. Zwitserse perfectie tot in de keuken.

Wij van LUZO bieden V-ZUG keukenapparatuur ook zonder keuken aan. Ben je op zoek naar alleen apparatuur van V-ZUG neem dan eens contact op met LUZO dit kan per mail of u komt eens langs in ons atelier in Oldebroek.

V-ZUG Keukenapparatuur

Advies nodig?

Nieuw in 2024
V-ZUG met Pearl-afwerking

Naast de al beschikbare varianten van spiegelglas – zwart en grijs (platinum) – introduceert V-ZUG nu de nieuwe Pearl-afwerking. Deze afwerking heeft een elegante champagnekleur met een glans die zowel lichte als donkere keukens perfect aanvult. Het spiegelglas reflecteert de omgeving en het licht, waardoor de keukentoestellen naadloos opgaan in het interieur. De nieuwe Pearl-afwerking’ trekt niet direct de aandacht, maar het merk V-ZUG maakt een sterke indruk door zijn betrouwbare kwaliteit – een representatie van de Zwitserse filosofie van dit merk.

De nieuwste kleur PEARL van VZUG is natuurlijk ook te zien in ons atelier in Oldebroek naast de kleuren PLATINUM ( grijs)  en ZWART. Wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen neem dan eens contact op info@keukenatelierluzo.nl

V-ZUG Bakoven

V-ZUG combineert een minimalistisch design met hoogstaande technologie. De intuïtieve gebruikersinterface, gecombineerd met hoogstaande technologie zorgt voor een ultiem gebruikersgemak.De temperatuur van de oven kan nauwkeurig ingeregeld worden en de warmte wordt optimaal verdeeld. Dit resulteert uiteindelijk in een optimaal bakresultaat.

 

V-ZUG Stoomoven

Bakovens met stoom, combi-stoomovens en stoomovens van V-ZUG bereiden je maaltijd met Zwitserse precisie. Door de goede vochtregulatie en temperatuurregulatie zal uw gerecht haar textuur en vitamines behouden. Zo wordt een optimale garing verkregen met behoud van kwaliteit.

En neem als voorbeeld de multifunctionele combi-stoomoven waarbij een stoomoven, volwaardige oven en volwaardige magnetron in één apparaat is gebracht ook te zien in ons atelier in Oldebroek geïnteresseerd in losse prijs van V-ZUG? neem dan contact op met ons.

 

V-ZUG Inductiekookplaat en kookplaat met afzuiging

Een kookplaat is een belangrijk onderdeel van uw keuken. V-ZUG inductiekookplaten en kookplaten met afzuiging zijn nauwkeurig, efficiënt en veilig. Het is een genot om met deze apparatuur te werken. De geïntegreerde afzuiging van de V-ZUG kookplaat met afzuiging zorgt voor een snelle afvoer van kookdampen en kookluchtjes.

Het assortiment CombiCookTop van V-ZUG bestaat oa uit inductiekookplaten waarin de afzuiging in de kookplaat is geïntegreerd. De functie OptiLink communiceert de kookplaat en de afzuiging met elkaar, zodat het afzuigvermogen automatisch wordt aangepast aan de gegeven kookdampen.

Deze kookdampen worden direct naar beneden gezogen. De twee kookzone’s van de CombiCookTop V4000 (ZoneFlex-inductie) voelen automatisch de grootte en de positie van de pan.

De kookplaten bedien je heel intuïtief via een touch. De CombiCookTop V4000 is aangepast aan het design van de Excellence Line en is dus perfect combineerbaar met alle toestellen van deze toestelgeneratie.

 

 

V-ZUG Afzuigkap

Een V-ZUG eilandafzuigkap, inbouw afzuigkap of wandafzuigkap zorgt voor een snelle en efficiënte afvoer van kookdampen. Een strak design, krachtige afzuiging en een laag energieverbruik maken deze afzuigkap tot een goede aanvulling voor uw keuken.

V-ZUG Vaatwasser

V-ZUG vaatwassers doen wat ze moeten doen. Efficiënte reiniging van de vaat wordt gecombineerd met een laag energieverbruik en diverse slimme functies. De efficiënte indeling zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Desgewenst zijn er zelfs ultra-efficiënte vaatwasmachines met reinigingsprestaties en droog prestaties die bijna niet te evenaren zijn.

Ook een erg fijne optie is de party mode op de vaatwasser, waarbij één vaatwas-ronde al in elf minuten volledig klaar is. Natuurlijk erg handig als het aanrecht vol glazen en bordjes staat. Binnen no time heeft u dit weer schoon en gebruiksklaar.

 

V-ZUG Koelkast en vriezer

Een V-ZUG koelkast, vriezer of koel-vriescombinatie houdt etenswaren en dranken op de juiste temperatuur. Profiteer van optimale prestaties met een gering energieverbruik. Bijv. de ruime vriezer v6000 suprème  die perfect aansluit bij de koelkast-unit profiteert u bovendien van het extra gemak van de ingebouwde ijsblokjesmaker. Een gemakkelijke en indrukwekkende aanwinst voor in uw keuken.

Ook heeft V-ZUG de Jumbo 60i  hoge inbouw koeler in een nishoogte van 178 cm en van een  zuinige energieklasse E label. Deze koelkast heeft 3 koellades voor het optimaal bewaren van groente, fruit.

Erg praktisch is de mogelijkheid om de koelkast te combineren met de bijpassende inbouw vriezer van 178 cm. Daarmee creëert u een side-by-side inbouw combinatie.

 

V-ZUG Wijnkoeler

Wijn precies op de juiste temperatuur geserveerd.Dat is mogelijk met een V-ZUG wijnkoeler. maakt uw keuken compleet met een hoogwaardige wijnkoeler van V-ZUG. Door de schuine schappen, elegante verlichting en de glazen deuren vallen uw flessen wijn mooi op.

Het minimalistische design van de V-ZUG WineCooler V4000 90, gecreëerd door een donkere binnenzijde en de flexibele schappen van duurzaam Zwitsers beukenhout, maakt van wijnflessen koelen in de keuken een geheel nieuwe ervaring.

De WineCooler V4000 heeft het design van de Excellence Line in een van de twee varianten: Zwart Spiegelglas of Platinum Spiegelglas. Welke frontkleur je ook kiest, deze wijnkoeler past naadloos bij jouw bakoven, (combi-)stoomoven of koffiezetautomaat van V-ZUG. Spiegelglas heeft bovendien het voordeel dat het in elke keukenarchitectuur past.

Openen doe je dankzij de TouchOpen-functie door even zachtjes de deur aan te tikken. Wil je een wijnfles uit de koeler halen, trek dan de schappen gewoon naar je toe.

Je kan kiezen: of je stapelt zoveel mogelijk flessen op elkaar, of je zet afzonderlijke flessen met hun etiket in de kijker. Dankzij de flexibele schappen kan je flessen die al open zijn en gedecanteerde wijn weer in de wijnkoeler plaatsen om ze op temperatuur te houden.

 

V-ZUG Koffiemachine

Een inbouw koffiemachine van V-ZUG geeft een ongeëvenaarde koffieervaring. De ingebouwde melkopschuimer creëert een perfecte schuimkraag.

V-ZUG Magnetron

De magnetrons en combinatie-magnetrons van V-ZUG kunnen zowel ontdooien, opwarmen of een gerecht bereiden. Wanneer tijd een rol speelt is de V-ZUG magnetron een snelle alleskunner voor het bereiden van uw maaltijd.

 

Kortom gezegd bent u op zoek naar echte kwaliteit op het gebied van keukenapparatuur stop dan met zoeken want V-ZUG is uw merk.

wilt u een offerte ontvangen van uw gewenste set V-ZUG?  info@keukenatelierluzo.nl

.