Fhiaba

Subliem koelen en conserveren met Fhiaba

Fhiaba X-Pro vrijstaande luxe koelkasten

De Fhiaba serie X-Pro bestaat uit 12 verschillende luxe koelkasten. Deze modellen zijn vrijstaand te gebruiken in uw keuken. De fronten zijn in RVS uitgevoerd en het rooster is bij de X-Pro bovenaan geplaatst voor een professionele uitstraling.  Bij Keukenatelier LUZO kunnen we u het juiste advies geven over deze indrukwekkende koelkasten van FHIABA.

Een belangrijke kenmerk van deze high-end koelkasten is de verdeling van de koelzones, die bedient wordt met een touch scherm. Hiermee kan je nauwkeurig per deel de temperatuur en vochtigheid instellen en heb je toegang tot de verschillende functies.

Passend bij alle luxe keukenstijlen die LUZO biedt: landelijk, design, modern en industrieel.

Verfijnd Italiaans design

Fhiaba staat garant voor de beste technologie om uw wijnen en levensmiddelen naar behoren te conserveren beter gaat het gewoon niet worden vinden wij bij LUZO. Alle modellen vinden hun oorsprong in Italië. Hier worden zij veelal op maat gemaakt met onderscheidende kenmerken: sublieme afwerkingen in edelstaal en een verfijnd design. Advies of een offerte voor uw geselecteerde FHIABA koelkast neem dan contact op met keukenatelier LUZO.

Onze showroom bezoeken? Zonder dat u hoeft te wachten op één van LUZO’s keukenexperts? Maak een afspraak!

innovatief | exclusief | authentiek

LUZO's kwaliteitsmerken

Bekijk hier onze exclusieve werkbladen. Graniet, marmer, dekton, composiet of keramiek. De keuze is aan u.