Wilt u een offerte.? info@keukenatelierluzo.nl

Kwaliteitsmerken voor de beste prijs.

Innovatie en luxe

LUZO staat voor de hoogste kwaliteit aan keukenapparatuur. Wij werken uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen qua luxe en exclusiviteit.

Passend bij ieder van onze unieke en luxe keukenconcepten. Van landelijk tot design. Van modern tot industrieel. Completeer uw stijl met luxe verlichting, domotica en diverse stijlen gietvloeren.

LUZO biedt ruime keuze in luxe en innovatie. Onze keukenexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden binnen uw exclusieve en handgemaakte keuken.

Ontdek onze merken

Maak kennis met onze luxe en exclusieve keukenapparatuur. Van vrijstaande tot inbouwapparatuur, zoals vaatwassers, ovens, afzuigkappen, kookveldafzuiging. Ook ontbreken wijnkoelkasten en stoomovens niet in ons assortiment.

Van Italiaans design tot Duitse degelijkheid. Wat uw wensen ook zijn, u vindt het bij LUZO keukenatelier.

Gaggenau brengt u luxe en innovatie met een kwaliteit die zich meet aan professionele keukenapparatuur. Een betrouwbare partner in uw keuken is een oude bekende; ervaar de eenheid en topkwaliteit van Siemens.

Uitgekiende kwaliteit, subliem koelen en conserveren met Fhiaba. Een toonaangevend merk met innovaties: de vertrouwde kwaliteit van Miele.

Meals and memories

are made

in your kitchen

Exclusief en handgemaakt

Stijl en design van Atag, ontdek het veelzijdige assortiment, van klassiek tot modern. Van koelen tot koken met Sub Zero Wolf, een innovatief totaalpakket voor uw keuken. Geniet van de stilte met afzuiging van Bora; revolutionair in zijn soort. Quooker, de kraan die alles kan van Nederlandse bodem.

Geen massaproductie maar echte ambacht: ontdek het perfecte handwerk van Gutmann. Barazza 100% Italiaans concept en creativiteit, uniek en afgestemd op uw eigen stijl. Italiaanse passie en ambachtelijke vormgeving van Steel in Cucina.

LUZO's advies op maat

LUZO biedt ruime keuze in luxe en innovatie. Onze keukenexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden binnen uw exclusieve en handgemaakte keuken.

Maak een afspraak