LUZO's concept

Exclusieve droomkeuken

LUZO wil u graag leren kennen. Wat is uw persoonlijke stijl? Uw stijl en smaak zijn de perfecte basis voor een perfecte exclusieve keuken. Volledig naar uw wens en aangepast naar uw levensstijl en daar draait het om bij LUZO Keukenatelier.

Een exclusieve keuken op maat. Unieke luxe keukenconcepten. Daar staat LUZO voor. Welke stijl past bij u? Houdt u van modern of liever landelijk? Wat denkt u van een exclusieve industriële keuken? Of liever een luxe designkeuken? Bij LUZO zorgen wij ervoor dat uw keuken uw stijl en eigenheid uitstraalt. Elke keuken is exclusief en handgemaakt.

Waarom een ontwerp van LUZO?

  • Uniek handgemaakt ontwerp volledig naar uw smaak
  • Perfect afgewerkte en luxe keukens
  • Uitsluitend de beste merken apparatuur
  • Compleet concept met luxe verlichting, automatisering van domotica en diverse stijlen gietvloeren

Luxe kwaliteitsmerken

LUZO staat voor de hoogste kwaliteit aan keukenapparatuur. Wij werken uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen qua luxe en exclusiviteit.

Kiest u voor Amerikaanse kwaliteit voor de moderne en luxe keuken? Dan is Sub Zero Wolf een perfecte keuze. Een ander topmerk wat wij met gepaste trots voeren komt uit Italië: Steel past zowel in een traditioneel als moderne keuken.

Uw designkeuken:
het hart
van uw woning

Of gaat u liever voor de geruststellende zekerheid van Miele of innovatieve oplossingen van Siemens? Een goede keuze vinden wij van LUZO. Zo ook Gaggenau, die zich onderscheidt door buitengewoon vakmanschap. Ontdek wat Atag iedere thuiskok heeft te bieden in kookplaten. Voor elk wat wils van gas tot inductie.

Verfijnd design

Een mix van luxe en kwaliteit. Dit is waar Fhiaba voor staat. Voor de hoogste verwachtingen van conservering van levensmiddelen en wijnen. Bora staat voor afzuigen op innovatieve wijze. Uniek in zijn soort: Bora zuigt kookdampen af naar beneden.

Binnen de wereld van Gutmann wordt iedere afzuigkap overwegend handmatig geproduceerd, met liefde voor techniek en design. Barazza biedt elegante systemen voor alle keukenstijlen, van ovens tot gootstenen. Kortom, ruime keuze in luxe en innovatie. Onze keukenexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden binnen uw exclusieve keuken.