LUZO's concept

Exclusieve Keukenapparatuur.

LUZO wil u graag leren kennen. Wat is uw persoonlijke stijl? Uw stijl en smaak zijn de perfecte basis voor een perfecte exclusieve keuken. Volledig naar uw wens en aangepast naar uw levensstijl en daar draait het om bij Keukenatelier LUZO.

Als het gaat om alleen keukenapparatuur bent u bij ons op het juiste adres. Wij gaan net een stapje verder met u om u te voorzien van apparatuur dat bij u past en wat natuurlijk esthetisch beter in uw keuken past. Bij ons is apparatuur geen bijzaak.

Een exclusieve keuken op maat. Unieke luxe keukenconcepten. Daar staat LUZO voor. Welke stijl past bij u? Houdt u van modern of liever landelijk? Wat denkt u van een exclusieve industriële keuken? Of liever een luxe designkeuken? Bij LUZO zorgen wij ervoor dat uw keuken uw stijl en eigenheid uitstraalt. Elke keuken is exclusief en handgemaakt.

Ook bieden wij onze exclusieve apparatuur los aan. heeft u elders een mooie keuken gezien en wilt u een offerte voor echte apparatuur ook dan staan wij van LUZO voor u klaar.

Waarom een ontwerp van LUZO?

Luxe kwaliteitsmerken

LUZO staat voor de hoogste kwaliteit aan keukenapparatuur. Wij werken uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen qua luxe en exclusiviteit.

Kiest u voor Amerikaanse kwaliteit voor de moderne en luxe keuken? Dan is Sub Zero Wolf een perfecte keuze. Een ander topmerk wat wij met gepaste trots voeren komt uit Italië: Steel past zowel in een traditioneel als moderne keuken.

Ook is Keukenatelier LUZO trots dealer van V-ZUG. Dit merk maakt het leven gemakkelijker met state-of-the-art keuken apparaten, zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid en milieu. De apparaten blinken uit in innovatieve technologie, een slimme bediening en het minimalistisch design. Zo besparen we tijd en moeite in de keuken en kunnen we ons richten op andere, belangrijker aspecten van het huishouden. Kies voor luxe in uw huis en voor creativiteit in uw keuken. Ervaar de Zwitserse perfectie Keukenatelier LUZO in Oldebroek.

Uw designkeuken:
het hart
van uw woning

Of gaat u liever voor de geruststellende zekerheid van VZUG of innovatieve oplossingen van Siemens? Een goede keuze vinden wij van LUZO. Zo ook Gaggenau, die zich onderscheidt door buitengewoon vakmanschap. Ontdek wat Atag iedere thuiskok heeft te bieden in kookplaten. Voor elk wat wils van gas tot inductie.

Verfijnd design

Een mix van luxe en kwaliteit. Dit is waar VZUG voor staat. Voor de hoogste verwachtingen van conservering van levensmiddelen en wijnen. Bora staat voor afzuigen op innovatieve wijze. Uniek in zijn soort: Bora zuigt kookdampen af naar beneden.

Binnen de wereld van Gutmann wordt iedere afzuigkap overwegend handmatig geproduceerd, met liefde voor techniek en design. Caressi biedt elegante systemen voor alle keukenstijlen, van ovens tot gootstenen. Kortom, ruime keuze in luxe en innovatie. Onze keukenexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden binnen uw exclusieve keuken.