Vloeren van LUZO

Luxe vloeren

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning? Wellicht passend bij uw nieuwe keuken? Ook dan bent u bij LUZO aan het juiste adres.

Welke vloer past bij uw levensstijl? LUZO biedt u ruime keuze in luxe vloeren van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan diverse soorten gietvloeren en warme eiken vloeren. Maak een afspraak voor advies met één van onze experts.

Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze exclusieve keukenstijlen: modern | design | landelijk | industrieel

Talloze mogelijkheden

De gietvloer wint populariteit binnen woonhuizen. Dit is niet zo’n gekke ontwikkeling. Zo’n vloer heeft een hoop voordelen: duurzaam, goede isolatie, brandveilig en slijtvast. Een gietvloer kan prima met vloerverwarming worden gebruikt. Bovendien zijn er in gietvloeren erg veel mogelijkheden qua uitstraling. Patronen en kleuren, alles is mogelijk.

Interesse in een compleet nieuw verlichtingsplan voor uw woning? LUZO helpt u verder.

Wat is een gietvloer?

Het woord zegt al genoeg. Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt gegoten. Vervolgens hardt deze vloer uit op de ondergrond. De vloeren die u bij LUZO aanschaft, zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (PU of EP), wat in alle kleuren, patronen en motieven leverbaar is.

PU of EP gietvloer:
de verschillen

Een epoxy (EP) gietvloer is harder en slijtvaster dan de polyurethaan (PU) vloer, en wordt vaak toegepast binnen bedrijven en scholen. Vaak heeft deze vloer een hoogglans toplaag. Een anti-sliplaag is ook mogelijk. Met een PU gietvloer creëert u een stijlvolle en tijdloze uitstraling in uw woning.

Talloze
toepassingen

Het past bij alle LUZO keukenstijlen: landelijk | modern | design | industrieel. Een PU vloer is in elke kleur en motief verkrijgbaar en naadloos aan te passen naar uw wens. De vloeren scheuren niet en zijn anti-allergisch, kleur- en slijtvast. Hoe denkt u erover om de vloer te voorzien van een lichte glittering?

Haal natuur en karakter
naar binnen met eikenhout

Kiest u liever voor een duurzame eiken vloer met een warme uitstraling? Ook dan kunt u prima bij LUZO terecht.

Hout geeft een vloer karakter. Geen enkele vloer is identiek, eikenhout is tenslotte een duurzaam natuurproduct. De structuur, afwerking en manier van leggen geeft uw eiken vloer uw persoonlijke uitstraling.

Hout heeft charme. Sommigen zeggen dat de vloer na jaren steeds mooier wordt. Een vloer waarop geleefd is maakt zijn eigen karakter.

Visgraat, Hongaarse punt
of honingraat?

Wat denkt u van een ambachtelijke vloer met visgraat motief? Klinkt misschien een tikkeltje ouderwets, maar dit is het zeker niet. Door het toepassen van verschillende kleuren, keuze voor brede of juist smalle planken, maakt u de vloer helemaal van nu.

Een variant op de visgraat is de Hongaarse punt. Bij deze manier van leggen sluiten de planken in een punt op elkaar aan, terwijl ze bij een visgraatmotief als het ware overlappen. Bij deze twee variaties zijn de planken lang en recht.

Wilt u een eiken vloer met een compleet andere uitstraling? Kies dan voor honingraat motief. Een gedurfd vijfhoekig (hexagon) patroon gecombineerd met de warmte van eikenhout geeft uw vloer een exclusieve en warme uitstraling.

Geavanceerde legtechnieken

Elke houten vloer ‘werkt’. Hout zet nu eenmaal uit bij een hoge luchtvochtigheid. Bij een drogere lucht krimpt het weer. Dit hoort erbij als u kiest voor een houten vloer.

Bij een vloer die teveel werkt, ontstaan er kieren en scheuren. Dit wilt u natuurlijk niet. Onze vloerexperts leggen uw vloer met geavanceerde legtechnieken, om overmatig werken te voorkomen. Bovendien krijgt u uitgebreide garantie op uw vloer bij LUZO. Meer weten? Maak een afspraak in onze showroom.

LUZO staat voor u klaar

Heeft u een goed beeld gevormd van de verschillende mogelijkheden bij LUZO? Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. Voel en ervaar onze vloeren zelf. Maak een meteen een afspraak met één van onze experts.